• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Tuindienst

Handen uit de mouwen - De vereniging: dat zijn we samen!

Onze vereniging en tuinencomplex kan alleen bestaan door de inzet van de leden. Daarom is er in onze Statuten en Huishoudelijk Reglement opgenomen dat de leden verplicht zijn om 5 keer per jaar (tussen april en oktober) mee te draaien in de tuindienst.

Tijdens het verenigingswerk werk je samen met andere leden aan het onderhoud van het complex. Bestuurslid Peter bepaalt welke werkzaamheden er uitgevoerd worden. We zullen in de toekomst een werkgroep oprichten voor de inhoud van het verenigingswerk.

In het voorjaar krijg je het nieuwe rooster per mail of post toegestuurd; het nieuwe rooster kun je dan vanaf dat moment op deze pagina vinden.

Klik hier voor het tuindienstenrooster

Het verenigingswerk vindt in de regel plaats op zaterdagochtend van 9.00 uur tot 12.00 uur. Vanaf 8.45 uur staat de koffie klaar in de het verenigingsgebouw. Ben je plotseling verhinderd, meld dit dan bij het bestuur. Je geeft dan tevens door op welke zaterdag je jouw aandeel inhaalt.

Indien je door ziekte of andere bijzondere omstandigheden niet in staat bent voor langere tijd deel te nemen aan het verenigingswerk, neem dan contact op met het bestuur. We zoeken samen naar een oplossing. Je kunt het bestuur bereiken per mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of door een briefje te doen in de brievenbus aan het toegangshek aan de Köglllaan. Op zaterdagochtend is er meestal wel een bestuurslid in de kantine te vinden.  

Wil je bij meewerken op de Punt en de Komma neem dan contact op met Rob Vleeming, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Het werken daar valt ook onder verenigingswerk.

Je kunt daarnaast ook een bijdrage leveren aan de vereniging door actief te worden in een van de werkgroepen of het bestuur.


U bent hier: LEDEN tuindienst